Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra wij uw betaling goed hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Alle bestellingen binnen Nederland worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bevestiging van uw betaling verzonden. Voor bestelling buiten Nederland is de bezorgtermijn binnen 5 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 3,99. Bij bestellingen boven de €30 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

Ik heb een artikel gekregen wat ik niet besteld heb.

In dit geval moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een snelle en correcte oplossing.

Hoe kan ik een product retourneren?

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop, maar het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Door het invullen van het retour formulier kunt u het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Wij storten, nadat wij het artikel van u retour ontvangen hebben, het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk terug op uw bankrekening. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder (let op: stuur de originele verpakking mee terug)

Panty’s kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn te bereiken e-mail: info@pasisocks.nl. Wij proberen zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

Waar vind ik het retour formulier?

Het retour formulier is te verkrijgen door een e-mail naar ons te sturen. Wij zorgen er dan voor dat u deze snel per e-mail ontvangt.